Over Elan

Mijn naam is Angela van Wijk en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Als gewichtsconsulente geef ik voedings- en beweegadviezen en begeleid ik gezonde mensen met gewichtsproblemen. Veel mensen eten te veel en verkeerd. Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond en fit lijf. Het levert niet alleen de benodigde voedingsstoffen om het lichaam gezond te houden, het verkleint daarnaast het risico op chronische ziekten, zoals obesitas (extreem overgewicht), hart- en vaatziekten, diabetes en een aantal vormen van kanker.

Ik help je graag op weg naar een gezond gewicht met gezonde en lekkere voeding en beweging. Samen gaan we de strijd aan tegen het overgewicht zodat je die mooie bikini weer aan kunt of de spijkerbroek die eigenlijk toch iets te strak zit.

Afvallen vereist een verandering van eet- en beweeggewoontes. Een aanpassing van je levensstijl en het gezond eten volgens de Schijf van Vijf leidt je op een gezonde en verantwoorde manier naar een voor jou goed gewicht. Na het bepalen van een reële doelstelling en een persoonlijk afslankprogramma kun jij ook een gezond gewicht krijgen en behouden.

Samen zorgen wij ervoor dat je lichaam in balans komt!

Neem contact op met Elan Voedingsadvies & Begeleiding voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.